Upozornění: nošením této značky můžete působit dost arogantně … jenže vám je stejně jedno, kdo si co myslí, tak je to fuk.

Trendy jara 2023

Jaro 2023 přináší spoustu nových módních trendů. Mezi nejpopulárnější z nich aktuálně patří pastelové barvy, kožené materiály a oversize kousky. Samozřejmě pokud chcete, na nějaké trendy se můžete vykašlat a nosit prostě to, co se Vám líbí. Pro ty, co se ale chtějí inspirovat, jsme připravili pár tipů.

Pastelové barvy

Tyto barvy jsou letošní jaro velmi módní. Růžová, modrá, žlutá a zelená jsou nejvíce hledané barvy. Tyto barvy jsou nejen krásné a jarní, ale také pomáhají vytvářet svěží a lehké outfity, což je přesně to, co hledáme v jarních měsících. V našem sortimentu najdete sice převážně černou a bílou barvu, ale máme i několik pastelových arogantních kousků. Mezi ně patří například dámská košile School girl time, triko Pink story s pastelovými cákanci, případně zelené triko DEVIL GREEN. Pro design trika Na_er si PINK také používáme pastelově růžovou.

 

 

Z dámských mikin máme v pastelových odstínech mikinu Ew,people a mikinu Don`t tell me. Do deštivých dnů jara jsou ideální naše fialové bundy Pršoplášť ARGNT a Don`t like you.  

 

 

Pro milovníky růžové máme bundu Devil`s girl a nespočet růžových kšiltovek, např. Pink ARR, PINK hat, Bad girls hat nebo Pink basic.

 

 

 Pokud hledáte oblečení s pastelovými barvami pro muže, doporučujeme triko Fabulous, tílko Summer guy nebo mikinu Green Guy.

 

 

Kožené materiály

Kožené materiály se vracejí na přehlídková mola po dlouhé době a to v nejrůznějších variantách. Vypadá to, že kožené kalhoty, sukně, bundy a dokonce i halenky se stanou módními. Kožené oblečení lze kombinovat s jinými materiály, jako jsou bavlna, hedvábí a pružné materiály. U nás takto kombinovaných kousků najdete spoustu, nejčastěji jde o bavlněné kousky s koženými detaily. Pro dámy máme v nabídce tři trička s koženým designem. Triko Bad choices maker s lebkou na zádech, triko Se nepo s malým koženým černým srdcem a triko Of my heart s větším koženým červeným srdcem.

 

 

Máme také čtyři dámské větrové bundy s koženými prvky. Bunda Black devil, Fuck you very much, Gold a Later.

 

 

Mikinové šaty Later baby jsou opět kombinací bavlny a kůže. A nesmíme zapomenout na podprsenku Ride or die bra, která je zdobená koženou lebkou. 

 

 

Pro muže máme s koženými detaily trika Drives people a Red arrogant a mikiny Red guy, Mood a Bad choices maker.

 

  

Oversize kousky

Střih oversize je stále populární. Tento styl zahrnuje spíše svrchní oblečení a mikiny, ale také boty a kabelky. Oversize kousky poskytují pohodlí a volnost pohybu, což se hodí pro jarní venkovní aktivity. Navíc je lze snadno zkombinovat, inspirovat se můžete v našem článku 7 tipů jak zkombinovat oversize triko

V naší nabídce najdete opravdu mnoho oversize triček, jak se níže můžete přesvědčit. 

 

 

Nebo si můžete vybrat níže nějaký kousek z naší kolekce oversize triček s potisky.

 

 

Některá z našich oversize triček jsou tak dlouhá, že je můžete nosit i jako šaty. Jedná se o kousky We are all bad, Who cares, My face a Classy dress

 

 

Letošní jaro přináší trendy spíše klasické a přirozené, s důrazem na jemné a svěží barvy. Kožené materiály a oversize kousky dodávají do módního mixu trochu drsnější a ležérní nádech. To nejlepší na módních trendech jara 2023 je, že nabízejí mnoho možností a stylů pro každého, tak se nebojte být originální. 

 

Váš Arrogant :)