Upozornění: nošením této značky můžete působit dost arogantně … jenže vám je stejně jedno, kdo si co myslí, tak je to fuk.

7 tipů jak zkombinovat oversize triko

Objednali jste si oversize triko, nebo o jeho nákupu uvažujete? Nechte se inspirovat našimi tipy na stylový outfit!

Oversize trika jsou stále velmi populární a mohou být skvělým způsobem, jak vytvořit stylový, pohodlný a ležérní outfit. Tato trička jsou obvykle velká, volná a pohodlná, což z nich činí skvělou volbu pro každodenní nošení. Zde je 7 tipů, jak můžete nosit oversize trika a vytvořit tak originální trendy outfit.

 

Kombinujte s legíny nebo skinny džíny
Jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak nosit oversize trika, je kombinovat je s legíny nebo skinny džíny. Tímto způsobem se tričko stává hlavním prvkem outfitu a zvyšuje se jeho výraznost. Můžete zvolit jednoduché džíny nebo legíny v černé nebo tmavě šedé barvě, které lze snadno kombinovat s různými tričky.

 

Přidejte si pásek
Pokud se vám zdá, že oversize trika jsou příliš volná a neukazují vaši postavu, můžete k němu přidat pásek. Pásek dokáže dodat siluetě tvar a vytvořit pěkný kontrast s volným tričkem. Pásek může být jednoduchý a černý, nebo si můžete zvolit nějaký výraznější a zajímavější design.

 

Sáhněte po krátkých kraťasech
Oversize trika se skvěle kombinují s krátkými kraťasy, zejména v letních měsících. Kraťasy mohou být jednobarevné, nebo s potiskem. Pokud nosíte oversize triko s kraťasy, zvolte jednoduché boty, jako jsou například tenisky nebo sandály.

 

Přidejte si kabát nebo vestu
Přidáním kabátu nebo vesty k oversize triku můžete vytvořit zajímavý a originální outfit. Kabát nebo vesta mohou být dlouhé nebo krátké. Také mohou být voleny v různých materiálech, jako je denim nebo kůže. Tento styl je skvělou volbou pro jaro a podzim.

 

Kombinujte s botami na podpatku
I když oversize trika vypadají skvěle s pohodlnými teniskami nebo sandály, mohou být také kombinovány s botami na podpatku. Boty na podpatku dodají outfitu šmrnc a vytvoří kontrast s volným tričkem. Pokud se vám zdají boty na podpatku příliš formální pro oversize trika, můžete si zvolit nízký podpatek nebo platformu. Tyto druhy bot jsou stále stylové a přitom pohodlné.

 

Kombinujte s legínami nebo koženými kalhotami
Kombinace oversize trika s legínami nebo koženými kalhotami vytvoří originální a trendy vzhled. Tato kombinace je skvělým způsobem, jak dodat outfitu trochu lesku a textury. Zvolte jednoduché oversize tričko a kombinujte ho s koženými kalhotami nebo legínami v tmavé barvě, abyste vytvořili stylový kontrast.

 

Přidejte si náhrdelník
Náhrdelník dokáže dodat oversize triku trochu elegance a vytvořit zajímavý akcent. Zvolte jednoduchý náhrdelník, který bude ladit s barvou vašeho trika, nebo si zvolte výraznější kousek, který bude hlavním prvkem outfitu.

 

Oversize trika jsou vhodná pro každou příležitost a s několika drobnými úpravami můžete vytvořit různé styly a vzhledy. Zkuste si hrát s různými kombinacemi a materiály a najděte svůj oblíbený styl.

Váš Arrogant