Upozornění: nošením této značky můžete působit dost arogantně … jenže vám je stejně jedno, kdo si co myslí, tak je to fuk.

9 tipů jak ozvláštnit svůj kousek na míru

Uvažujete o objednávce na zakázku a rádi byste věděli, co všechno je u nás možné?
 
Pak jste na správném místě. Shromáždili jsme pro Vás 9 tipů k inspiraci:

Iniciály
Iniciály jsou mezi našimi zákazníky snad nejoblíbenější detail na míru. Asi protože jsou decentní, nenarušují tolik celkový vzhled oblečení a můžete si vybrat přibližnou velikost i umístění.

Jméno, umělecké jméno nebo přezdívka
Jména a přezdívky jsou také velmi oblíbenými motivy. Takto personalizovaný kousek Vás představí světu ještě než promluvíte a nejspíš Vám ho nikdo nezcizí. Teda pokud se nebude chtít vydávat za Vás a nebo to nebude úplnej idiot. 

Datum
Všichni máme nějaké datum, které je pro nás srdeční záležitostí. Může to být datum narození dítěte, datum prvního se ...  no to je jedno, prostě čehokoliv. Nabízíme možnost nechat si ho vkusně zakomponovat do celkového designu.

Sociální skupina
Máte nějakou skupinu přátel, za kterou jste vděční? Nechte si na společná trička potisknout název Vaší party nebo např. sportovního týmu. Může to být i firemní logo. A co víc - nemusí tam být jen název, ale třeba i skupinové arogantní či jiné motto, symbol či jmenný seznam. 

Motto
Nejenže na našem e-shopu najdete mnoho skvělých kousků s arogantními motivy, ale můžete si také nechat vyhotovit vlastní arogantní či jiné motto na jakékoliv naše oblečení - místo původního motta pak umístíme na vybrané oblečení to Vaše.

Symbol
Máte svůj oblíbený symbol, který je pro Vás důležitý, např. blesk / srdíčko / astrologický znak? I ten Vám rádi umístíme na vybraný kousek.

Potisk
Vyberte si vlastní potisk, který Vám umístíme na vybrané triko či mikinu. Může to být například oblíbená fotka.

Cákance
Všimli jste si na našich stránkách oblečení, které má barevné cákance? Můžeme Vám je udělat na jakékoliv triko a Vy si můžete vybrat barvy, které použijeme. V případě tohoto typu designu na míru prosíme o domluvu přes e-mail.

Střih
Jelikož jsou naše kousky ručně vyráběné, tak není pevně dané, na jaký střih design vyhotovíme. Jinými slovy pokud se Vám líbí například motiv dámského trika, který není na e-shopu v pánské verzi, můžeme Vám ho vyhotovit i na pánské triko, případně na mikinu, apod.

Ano je to tak, můžete si vybrat střih i motiv, jsme skvělí. :-)

Vybraný design na míru většinou stačí uvést do poznámky k objednávce. V případě komplikovanějších zakázek na míru prosíme nejdříve o kontakt na e-mail info@madebyarrogant.cz, kde si dohodneme detaily a cenu.

Váš Arrogant