Upozornění: nošením této značky můžete působit dost arogantně … jenže vám je stejně jedno, kdo si co myslí, tak je to fuk.

Pravidla údržby

Jak pečovat o naše kousky?

Zjistit si pravidla údržby je důležité, pokud chcete, aby Vaše nové kousky vydržely v původním stavu co nejdéle - a v případě našich kousků to platí dvojnásob. Většina z našich produktů totiž zahrnuje ručně designovaný motiv, a tak má údržba svá pravidla, která je třeba si pohlídat. Ale nebojte se, pokud si budete dávat pozor, budete mít záruku, že se Vaše oblečení bude držet v původním stavu déle než starověké říše. :)

 

Oblečení

Bělení 

Zde platí jednoduché pravidlo: náš luxusní oděvní sortiment za žádnou cenu nebělit! Tuhle zaručenou cestu k ničení vláken a rozmařilých barev si raději nechte na nějaké levné hadry z bazaru. Pokud potřebujete odstranit skvrny, nezoufejte, existují speciální skvrnovací prostředky a dokonce i přírodní alternativy, jako je citron nebo kyselina octová.

Praní

Pro vaše oblečení platí přísná pravidla, pokud chtějí zůstat v dobré kondici, jinak se může stát, že si vaše módní kousky vezmou neplánovanou dovolenou v zemi rozpadajícího se prádla. Teplota vody při praní všech našich kousků kromě bundy by nikdy neměla překročit 30 °C. A co se týče té bundy, tak tady platí pravidlo - za žádnou cenu neperte v pračce a pokud byste se náhodou rozhodli ji namočit, pamatujte, že se s ní musí zacházet jako s porcelánem. Takže, dobře si rozmyslete, zda jí chcete tatko vystresovat… :)

Sušení

Bubnová sušička není nejšetrnější způsob, jak oblečení od nás sušit. Může se stát, že se vaše oblečení po návštěvě bubnové sušičky bude cítit vysušené a ztratí svou původní jiskru. Proto je lepší sušit vše na rovné ploše, jako když si dáte klidnou chvilku na pohovce, případně ho sušit tak, jak to dělají normální lidé - na šňůře. Pokud jde o černou, je nanejvýš rozumné se při sušení vyhýbat slunci.  

Žehlení

Maximální teplota žehlící plochy by měla být maximálně 110 °C, aby oblečení neztratilo svůj půvab. Takže se raději držte těchto hodnot a nedovolte vaší žehličce, aby si začala hrát s ohněm. A co se týče ručně designovaných motivů, ty by si zasloužily vlastního bodyguarda. Proto je lepší použít pečící papír, přes který můžete žehličku přiložit, abyste nepoškodili motiv. A prosíme Vás, nepoužívejte funkci páry! Vaše arogantní kousky nejsou exotické rostliny, které potřebují rosu.

 

Nádobí

Mytí

Naše neobyčejné hrnky a plecháčky si zaslouží jen to nejlepší, a proto nesmějí být vystaveny ponižujícímu mytí v myčce. Tyto exkluzivní kousky jsou zdobené ručně navrženými motivy, které jsou příliš jedinečné na to, aby byly ohroženy vysokými teplotami vody v myčce. Takže pokud nechcete ztratit neho znehodnotit ručně malované motivy, dodržujte jednoduché pravidlo - nechte tyto hrnky a plecháčky mimo myčku a péčí je udržujte jako skutečné klenoty. Umývejte je ručně, ideálně v teplé vodě s mýdlem a jemnou houbičkou.

 

Díky těmto zásadám by Vám měly naše kousky vydržet několik let a zachovat si tak svůj půvab. Přejeme hodně zdaru při péči! :) 

Váš Arrogant!