Upozornění: nošením této značky můžete působit dost arogantně … jenže vám je stejně jedno, kdo si co myslí, tak je to fuk.

Valentýn a tipy na dárky

Ptáte se, čím potěšit na Valentýna své milované nebo prostě jen sami sebe?

 

Už nechcete kupovat kýčovité dárky? Připravili jsme pro Vás osobité tipy na arogantní dárky pro něj, pro ni a dokonce i pro děti. Buďte originální a věnujte svým blízkým arogantní kousek doplněný vlastním designem na zakázku. Může to být např. vaše společné datum výročí, životní motto, jméno či iniciály - připište to do poznámky k objednávce a my vše zařídíme.

 

2

3

 

POSTERY

Pro romantické duše se skrytým ďáblem v těle máme stylové zamilované postery! A na postery Perfect couple a Perfect family Vám doplníme jména či přezdívky a máte tak osobitý dárek s myšlenkou.

 

Valentýnské plakáty

 

COUPLE SETY

Nechte si vyhotovit dva speciální kousky na zakázku pro Vás a pro Vaši polovičku (nebo rovnou pro celou rodinu) např. trička nebo mikiny se jmény, které budete mít navždy jen vy.  

 

OA9A4645

 

PRO NÁROČNÉ

Máte vedle sebe vybíravou osobu se specifickým vkusem, která má na všechno kecy, a raději byste, aby si vybrala dárek sama? Pak máme i pro Vás řešení! Přichystali jsme Vám valentýnské vouchery v hodnotě 500 Kč, 1 000 Kč a 2 000 Kč. 

 

 VOUCHERY BANNER

Nebo vás tenhle svátek štve, s nikým ho slavit nebudete a prostě si chcete koupit dárek sami sobě a nikomu nic nevysvětlovat? Tak vzhůru do toho!

Přejeme krásného Valentýna 2023!
Váš Arrogant