Upozornění: nošením této značky můžete působit dost arogantně … jenže vám je stejně jedno, kdo si co myslí, tak je to fuk.

6 tipů jak se obléct na rande

Někdo randění miluje, někdo nesnáší. Někoho stresuje, někoho zase baví. A jak se obléknout tak, aby outfit vypadal dobře a prostě jste se v něm cítili dobře? 

Pohodlí

První dojem je na rande naprosto klíčový. Pokud se budete v oblečení cítit jako ryba na suchu, může to vést ke stresu a nervozitě a váš dojem to může značně ovlivnit. Prostě by si druhá osoba mohla myslet, že jste trochu nesví, přitom vás vytáčí jen to, jak se nemůžete v tý upnutý košili ani hnout. Když se však obléknete do pohodlného oblečení, můžete se cítit sebevědomější a připravenější na to, co se bude dít …

Přiměřenost

Nejde jen o to, co máte na sobě, ale také o to, jak to na vás vypadá a jak se to hodí pro danou příležitost. Při výběru oblečení vezměte v úvahu místo a typ aktivity, kterou budete na rande podnikat. Není úplně nejlepší nápad přijít na romantickou večeři v teplákách a tričku s nápisem "Netflix & Chill". Možná to na první pohled vypadá jako cool outfit, ale na rande to může být spíš no-go.

Na večeři do restaurace je vhodné zvolit elegantnější oblečení, jako jsou například kalhoty a košile pro muže a šaty pro ženy. Z našich arogantních kousků doporučujeme pro tyto příležitosti mužům triko ARGNT classy guy s límečkem, ženám pak šaty Bad choices nebo Basic summer dress. Pokud jdete naopak na piknik nebo na procházku v parku, můžete si dovolit volnější a pohodlnější oblečení, například tepláky a tričko. Doporučujeme pro dámy pohodlné oversize triko DEVIL, pro odvážnější arogantní a vtipné tričko Rande a tepláky BLACK GIRL. Pro pány máme pohodlné a stylové tričko Black smoke a tepláky Black boy.

Berte v potaz i roční období. V zimě zkuste naše mikinové šaty Later baby, které nejen že vám udrží tělo v teple, ale také dodají vaší schůzce trochu humoru. Pro muže doporučujeme mikinu Go find less - ideální volba pro ty, kteří hledají někoho, kdo dokáže snést jejich nekonečné množství osobnosti. 

V létě je dobré sáhnout po lehčích materiálech, jako je bavlna, len nebo viskóza, abyste se necítili jako pizza v peci. Většina našich kousků je vyrobená ze 100 % bavlny, takže se nebudete muset bát, že se Vám udělají koláče! (Trapas.) Doporučujeme třeba šaty Demon friend - ty vám umožní vypadat skvěle a cítit se příjemně i v tom největším parnu. A pro pány? To je snadné - sáhněte po našich Summer shorts a vaše nohy budou vděčné za takový komfort, že se na vás budou koukat s láskou.

Při oblékání na rande je důležité umět vyhodnotit, co je vkusné a co je přehnané. Extrémní outfity by mohly na vašem rande působit jako pokus o vyvolání pozornosti nebo signál nejistoty. Pokud chcete být na vrcholu svého stylu, ale nechcete vypadat jako přehnaná verze sebe sama, můžete vsadit na naši značku, která je lehce arogantní, ale může být elegantní zároveň. 

 

 

Detaily

Přátelé, když se chystáte na rande, měli byste mít na paměti, že detaily jsou velmi důležité. Proto dbejte na to, aby vaše doplňky byly tak decentní, že se vaše osobnost nebude muset dělit o pozornost. Pokud máte na sobě vzorované oblečení, měli byste zvolit doplňky, které nebudou s oblečením soutěžit a spíše ho doplní. I my nabízíme pár doplňků, pro muže například kšiltovku Black street nebo pro dámy čepici Black hat, kšiltovku Pink ARR, pásky Black Belt a Senepopásek.

Co se týče bot, nezapomeňte je vyčistit, abyste se za sebe nemuseli stydět. Zvolte boty vhodné pro aktivitu, kterou na rande plánujete. A pokud si nejste jisti, jakou obuv si vybrat, zkuste naše dámské tenisky Pink, Black nebo ARGNT, se kterými nestoupnete vedle.

 

 

Buďte sami sebou

Kromě toho je také důležité zvolit oblečení podle vašeho osobního stylu. Když jdete na rande, je důležité zůstat sám sebou i v oblékání. Pokud se v běžném životě oblékáte spíše neformálně, není nutné se oblékat do kostýmu a kravaty. Když se budete cítit dobře v tom, co máte na sobě, budete působit vyrovnanější a přirozenější.

Naše značka je lehce arogantní, ale především se snažíme podporovat individualitu a originalitu. Pokud si oblíbíte nějaký konkrétní styl, který vám sedí, určitě byste ho měli zahrnout do svého outfitu na rande. A pokud si myslíte, že naše značka je pro vás tou pravou volbou, protože se cítíte spjati s naším stylem a konceptem, neváhejte využít našich produktů, abyste na svém rande zapůsobili. 

V neposlední řadě je důležité si uvědomit, že oblečení není všechno. Důležitější než samotné oblečení je vaše chování, přirozenost a sebevědomí. Pamatujte, že randění by mělo být příjemným zážitkem a vybrání vhodného oblečení by vám nemělo způsobovat zbytečný stres. Nezapomeňte na vlastní styl a hlavně si užijte rande!

 

Váš Arrogant :)